Nasoherb - гель для
догляду за слизовою оболонкою носа на
водяній основі.
Обсяг: 15
мл
Активні
інгредієнти: олія обліпихи, олія
чорного кмину, олія виноградних кісточок,
витяжка з ладаннику.
Гель Назогерб
захищає і забезпечує догляд за слизовою
оболонкою носа при застуді та алергічних
симптомах. До складу гелю входять
вітаміни А і Е природного походження,
які спонукають захист клітинної мембрани
та покращують антиоксидантні процеси.
Призначений для щоденного використання.
Допомагає уникнути висихання слизової
та ефективно захищає при роботі з
токсичними, аерозольними речовинами.
При герпесі гель рекомендовано
застосовувати в носовій порожнині, на
ніздрях та у кутку рота для запобігання
утворення тріщин.
Вплив активних
інгредієнтів:
Олія обліпихи
зволожує, пом'якшує слизову оболонку
носа та носових пазух. Імуномодулятор,
має виражений протизапальний ефект,
володіє протигрибковими властивостями,
що допомагає у боротьбі з бактеріальними
інфекціями. Містить велику кількість
антиоксидантів, які захищають клітини
від дії вільних радикалів.
Олія чорного
кмину має протизапальну, антимікробну
та антигістамінну дію.
Олія
виноградних кісточок зволожує
та доглядає за слизовою оболонкою носа.
Завдяки високому вмісту антиоксидантів
володіє протизапальним ефектом, а також
зміцнює стінки капілярних судин.
Продукт містить
витяжку з ладанника, який також
чинить антибактеріальну та протизапальну
дію.
|
|
Рекомендації до
застосування:
-
при запальних
захворюваннях носа і носових пазух;
-
при подразненні
слизової оболонки носа алергічного
походження;
-
при подразненні
слизової оболонки носа через забруднене
середовище;
-
при алергічному
набряці, при закладеності носу;
-
при частих носових
кровотечах;
-
у разі регулярного
використання назального спрею.
Спосіб
застосування:
У
кількості горошинки перцю наносити на
внутрішню та зовнішню поверхні носових
пазух. Для створення рівномірного шару
на внутрішній поверхні носової пазухи
потрібно стиснути носові крила.
Рекомендується застосовувати кілька
разів на день.
Застереження:
індивідуальна чутливість до інгредієнтів.