Viva Natura Green mix 9 – дієтична добавка в капсулах.
Обсяг: 110 капсул
Активні інгредієнти: 1 капсула масою 545,45 мг (mg) містить: люцерна – 82,9 мг, ячмінь звичайний – 82,9 мг, вітамін С – 44 мг, пшениця м'яка – 43,1 мг, овес звичайний – 39,2 мг, кропива дводомна – 39,2 мг, оксид магнію (вміст магнію – 13,11 мг) – 21,85 мг, плоди папайї – 19,64 мг, листя папайї – 19,61 мг, петрушка – 15 мг, чай – 13 мг, кріп – 13 мг.
Допоміжні речовини: капсула желатинова, бікарбонат натрію.
Капсули рекомендовані як додаткове джерело вітаміну С, біологічно активних речовин, що мають комплексний вплив на організм. Сприяють підвищенню імунітету, нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту. Покращують обмін речовин, активізують процеси травлення, допомагають прискорити розщеплення жирів, очищують організм. Регулюють кислотно-лужний баланс.
|
|
Вплив активних інгредієнтів:
Пшениця м'яка - містить хлорофіл, який має здатність проникати в тканини, очищувати й відновлювати їх на клітинному рівні.
Люцерна - підсилює імунітет, сповільнює процеси старіння організму, посилює стан фізичного тіла, сприяє міцному сну.
Ячмінь містить СОД (супероксиддисмутазу) - ефективний антиоксидант, який сповільнює старіння організму. Містить білки, мінерали, вітаміни, активні ферменти. А також лізин - антибактеріальна речовина, яка має противірусну, антигерпетичну та фунгіцидну дію на організм. Застосовується для профілактики й лікування шкірних захворювань: герпес, грибкових уражень, фурункульозі, вугрової висипки.
Овес - зменшує в крові рівень сечової кислоти, знижує спазми судин, знижує рівень холестерину й обволікає слизову шлунку, сприяє рубцюванню виразок та відновлення структури печінки й тканин, очищує кров від шкідливих продуктів метаболізму. Також містить триптофан, який виробляє синтез серотоніну, відповідального за емоційну рівновагу організму
L-аскорбінова кислота покращує процеси регенерації, підвищує стійкість організму до інфекцій, сповільнює процес старіння й запобігає такі захворювання, як інфаркт, інсульт, цукровий діабет.
Петрушка регулює обмін речовин, сприяє зміцненню стінок судин, виводить зайву рідину, солі, токсини з організму, покращує імунітет.
Кріп спрямований на підтримку функцій підшлункової залози, мають позитивний вплив на серцево-судинну систему, покращують обмінні процеси.
Листя та плоди папайї сприяють кращому розщепленню їжі, усувають здуття, регулюють стілець та жировий обмін. Нейтралізують токсини в організмі, очищують кишківник від калових накопичень, нормалізують рівень цукру в крові, роботу печінки та підшлункової залози.
Оксид магнію використовують для короткочасного полегшення печії, покращення травлення, полегшення симптомів запору та для лікування й профілактики мігрені.
Кропива має загальнозміцнюючі властивості: вона підвищує опірність організму багатьом бактеріям, токсинам, шкідливим впливам радіації, зміцнює імунітет. Кропива містить секретин, який нормалізує обмін речовин, стимулює утворення інсуліну і цим веде до зниження кількості цукру в крові. Рекомендується застосовувати кропиву при захворюваннях печінки, нирок, жовчного міхура та шлунково-кишкового тракту.
Рекомендації до споживання:
- при порушенні функцій травлення,
- при захворюваннях шлунку, печії,
- при запальних процесах органів черевної порожнини,
- при порушенні обміну речовин,
- при високому рівні цукру в крові,
- при цукровому діабеті 1-2 типу,
- при інсуліно резистентному діабеті,
- при порушенні кислотно – лужного балансу.
Увага! Продукт можна поєднувати з гомеопатичними засобами.
Спосіб споживання: дорослим по 3 капсули 3 рази на день запиваючи водою, перед їжею.
Застереження при споживанні: підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації.
Перед застосуванням рекомендована консультація у спеціаліста.