Вход в систему Вход не выполнен. Проверьте правильность введенных данных
Please use 'Settings' page to select type of view for this module

ЛАДАННИК КРИТСЬКИЙ

Bodorrozsa - трав'яний чай з ладаннику критського.

Обсяг: 50 г

Активні інгредієнти: сушене листя ладанника критського (Citrus Creticus)

«Ладанник критський» - рослинний продукт. З нього готують корисний чай, який має м'який та приємний смак. Добре поєднується з медом та лимоном. Ладанник росте на острові Крит (також в Середземномор'ї). Володіє винятковими цілющими властивостями. Завдяки великій кількості поліфенолів, його потужні антиоксидантні властивості в 3 рази перевищують антиоксидантну активність вітамінів, С, Е й каротину. Поліфенольні сполуки ладаннику стимулюють захисні сили та опірність організму до різних інфекцій, стимулюють імунну систему виробляти антитіла до збудників. Також має протизапальну дію, усуває запалення сечовивідних шляхів, статевих органів та кишківника, зменшує больовий синдром в суглобах. Кілька склянок на добу напою покращує самопочуття та додає сили.

Вплив ладаннику на організм:

  • Застосовується при різних запальних захворюваннях, викликаних умовно патогенними мікроорганізмами: бактеріями, грибками і вірусами, в тому числі при грипі та простудах.
  • Перешкоджає проникненню вірусів в клітину.
  • При тривалому застосуванні не викликає формування стійкості вірусу по відношенню до нього.
  • Усуває захворювання верхніх дихальних шляхів, очищає слизові.
  • Захищає клітини від вільних радикалів.
  • Виводить важкі метали і токсини (рекомендований курцям).
  • Позитивно впливає при вугровій висипці, нейродермітах.
  • Має протиалергійну дію.
  • Полегшує стан хворих на псоріаз, герпес, лишай.
  • Рекомендується приймати дітям, вагітним, в період лактації (під час інфекційних захворюваннях).
  • Не має побічних ефектів.


Спосіб застосування:
1 чайну ложку (1,5 г) залити 300-400 мл окропу, накрити й настоювати 10 хвилин. Процідити.
Щоб посилити лікувальний ефект поліфенолів, можна додати пару крапель лимонного соку.

 

Дозування: 2-3 рази на добу через 2 години після їди. Чай запарювати в кількості для одного прийому та відразу вжити. Вживати маленькими ковтками.
 

Зберігання: при кімнатній температурі, уникати потрапляння прямих сонячних променів, вологості.

Logo 2 Logo 4 Logo 3 Logo 5 Logo 1