Вхід в систему Вхід не виконано. Перевірте вірність введенних даних
Please use 'Settings' page to select type of view for this module
Please use 'Settings' page to select type of view for this module
Please use 'Settings' page to select type of view for this module
Please use 'Settings' page to select type of view for this module

ЕСЕНЦІЯ 5-ТИ ГРИБІВ FULL SPECTRUM

M’Essence Full Spectrum – дієтична добавка сироп

Обсяг: 150 мл

Активні інгредієнти: 1 мл есенції містить: активні інгредієнти: органічний сушений гриб кордицепс китайський (Cordyceps sinensis) - 0,012 г, органічний сушений мигдальний гриб (Agaricus blazei murill) - 0,012 г , органічний сушений гриб мейтаке (Grifola frondosa) - 0,012 г, органічний сушений гриб шиїтаке (Lentinula edodes) - 0,012 г, органічний сушений гриб рейші (Ganoderma Lucidum) - 0,012 г.
Допоміжні речовини: гліцерин.

Продуктr має комплексну дію на організм. Активує відновлювальні процеси на клітинному рівні. Рекомендовано як додаткове джерело біологічно активних речовин, які сприяють відновленню енергетичного потенціалу організму та гармонійному функціонуванню усіх систем. Це природній імунномодулятор. Застосовується для профілактики та в комплексному лікуванні при аутоімунних, інфекційних захворюваннях та при порушенні обміну речовин.



 

 

Вплив активних інгредієнтів:

Кордіцепс китайський гриб – допомагає роботі  легенів, усуває запалення, викликане збудниками. Запобігає виникненню цитокінового шторму, має антиоксидантну дію. При наявності білків, що викликають аутоімунні захворювання, блокує їх й виводить з організму.  Містить полісахариди, що мають пробіотичну дію, такі як глюкан, лентінан, маннан, ксілан.  Легко адаптується корисними грибками та бактеріями, абсорбує важкі метали та токсичні речовини  й сприяє очищенню кишківника та збереженню мікробіому. Нормалізує роботу печінки та нирок. Сприяє збільшенню енергії в клітинах.

Мигдальний китайський  гриб – природній імуномодулятор. Містить природній вітамін Д та бета- глюкан, які сприяють регуляції імунної системи. Активні речовини грибу володіють протизапальною дією. Підвищують стійкість організму до негативного впливу інфекцій та їх наслідків. Відновлюють мікрофлору в кишківнику, усувають дисбіоз.

Майтаке китайський гриб – регулює жировий обмін в печінці, рівень холестерину та тригліцеридів. Має жироспалюючі властивості, сприяє корекції ваги.  Полісахарид бета- глюкан активують білі кровяні клітини, макрофаги , які усувають патогенні мікроорганізми, що спричиняють  розвиток пухлин.

Шиітаке китайський гриб - містить вітамін (А.Д,С, групи В), мікроелементи, жирні кислоти, амінокислоти, полісахариди, коензим  Q10, фітонциди, які діють комплексно на організм. Запобігають  вірусним захворюванням, гепатиту, грипу, папілома вірусу, усувають хронічні запальні процеси. Застосування грибу шиітаке сприяє очищенню організму, нормалізації  обміну речовин, покращенню  роботи нервової системи. Усуває втому. Володіє антиоксидантними властивостями, запобігає утворенню вільних радикалів. Сприяє підвищенню рівня енергії в мітохондріях клітин.

Рейші китайський гриб – містить полісахарид тритерпен, який має протизапальну дію. Усуває алергію. Попереджає пошкодження  легеневої ткані та дихальних шляхів, розмноження патогенних мікроорганізмів, усуває ускладнення.  Сприяє покращенню показника гемоглобіну, запобігає виникненню тромбів, регулює рівень холестерину в крові та кислотно-лужний баланс. Нормалізує роботу печінки та серця, нормалізує гормональний фон. Регулює рівень гормону стресу, відновлює роботу нервової системи.  Сприяє нормальній роботі травної системи, виводить токсичні та хімічні речовини з організму.

Рекомендації до споживання:

  • при гіперактивності імунної системи,
  • при імунодефіциті,
  • при аутоімунних захворюваннях,
  • при інфекційних захворюваннях,
  • при порушенні обміну речовин,
  • при хронічних запальних процесах,
  • при фізичнихта розумових навантаженнях.

Перед застосуванням проконсультуватися з спеціалістом.

Спосіб вживання: додати одну чайну ложку есенції (5 мл) до склянки води. Вживати дорослим один раз на день за півгодини до їди.

Застереження при споживанні: підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Термін вживання: 1 місяць; в подальшому термін вживання узгоджувати з спеціалістом.

Logo 2 Logo 4 Logo 3 Logo 5 Logo 1